ollonryttare x2

Ännu en kväll med FART. Frus två galna vänner, som i bilkörning ligger på samma nivå som Toarulle när det gäller att gasa, underhöll oss dessa sena timmar (både söndag och måndag). Vi flög fram på vägarna i behaglig cruisingfart (190), höll på att meja ner några stackars rådjur, tappade bort den ena vännens bil, missade ett gupp (flygtur), var nästan före polisen fram till en rånad affär och vi MISSADE ett annat viktigt polisingripande för att vissa inte kunde hålla sig i bilen... Men det är skitsamma, för köra, det kan de! Och fort, det går det och det är huvudsaken.

penisbjörn

Trots mina tankar på att lägga mig någorlunda tidigt igår då jag var idiottrött från i fredags tog min rastlöshet över och jag följde med Fru till jobbet på krogen. Inte överdrivet mycket folk men för många stupfulla människor. En närgången polack, som sa att jag visst förstod polska och fortsatte snacka, en skitrolig gaykille (också han full) som tyckte att jag var SÅ lik hans bästa tjejkompis och en vinglande pojke (ja, full) som blivit förälskad i mig. Han hade dock lite svårt att få fram det han ville ha sagt men efter några glas öl är väl allt svårt. Speciellt att gå rakt. Som tur var blev den jobbiga polacken utkastad då vakten uppmärksammat hur irriterande han var. När jag vid stängning väntade på Fru började jag prata med en kille som stått i baren då vi bett polacken att dra. Han hade blivit förbannad och lät då sin frustration gå ut över den stackars killen i baren istället. Fortfarande på polska. Jävla svårt det ska vara att inse att han faktiskt inte gjorde sig förstådd. Så killen var lite rädd för polacken och hans vän som väntade utanför, och tro mig, det var jag med. Han flinade åt mig när jag gick förbi men vakten stod bredvid honom OCH vi blev upphämtade av Frus vänner för att få skjuts till hennes bil (som det egentligen hade gått fortare att gå till). Efter det skulle vi cruisa runt på stan. Det var ett äventyr! Kan säga att Fru har lite svårt att skilja på rött och grönt vid trafikljus och att upptäcka alla sorters gropar, kanter och fartgupp innan det antingen är tvärstopp eller flygtur... Vi hämtade också upp Frus alkoholpåverkade vän på vägen. Han var helt borta. Kom hem halv fem imorse så det blev inte mycket sömn för mig inatt heller.


 

Vill bara klargöra att det inte var jag utan lilla kära Toarulle som skrev inlägget igår. Och ja, han är sådär i nyktert tillstånd också.

knasbollen :P

Igår 17/10-08 då försvann jag från världen, förmodligen har jag druckit 2 glas rött vin(amatör):D.
Plösligt kom jag ihåg i 1978 när pappa gifte sig med min mamma då drack jag typ en öl o tre glas vatten, hohhooo va deckad jag var :P .
jag dansade ihjäl mig, då försvann jag från världen oxå men bara för jag drömde o mamma väkte mig efter :D .


våldtäkt ska göra ont

För något år sedan satt jag och råpluggade in alla länder i hela världen. Kunde utposten för varenda litet fjuttland och dess huvudstad. Nu kommer jag inte ens ihåg hälften. Ändå rätt häftigt att kunna placera ut precis alla länder på en karta. En bra merit tycker jag. Ytterligare en bra merit är att på ett effektivt sätt kunna knäa någon som hoppar på dig. Jag och Herr Tuttmassage började idag min stridsteknik- och konditionsutbildning. Eller rättare sagt, jag är på prov för att börja min utbildning. Om jag tar det tillräckligt seriöst och pressar mig till det yttersta så är det fixat. Men hans träning är inte att leka med för jag känner redan nu att jag kommer att ha en rätt begränsad rörelseförmåga imorgon... Han tar kål på mig, och det efter första träningspasset.

vapenhandlare nästa

Söndagar är något av en påle i röven. Du sover skitlänge (allt mellan 13-16) eftersom att du var uppe hela lördagsnatten. Du blir seg för att du sover skitlänge. Du vaknar, om du har tur, till liv och börjar bli någorlunda pigg runt 18-19, för att på en gång inse att du ändå snart måste sova igen och att det är lika bra att lägga sig framför teven tills dess. Vad är det för en jävla produktiv dag egentligen?

Min söndag har varit fislugn. Tog en promenad med Herr Tuttis i den sköna höstsolen. Eller han skulle nog inte kalla det promenad. Mer vallfärd med seg kärring... Vi fastnade vid en bondgård där jag matade grisar och petade på får och getter. Ska nog ta och skaffa mig en egen fårskock. Bra skydd mot fiender med de där hornen... Och de skulle nog komma bra överens med den heliga pälsbollen också.

Till sist en glad nyhet! Fru har ett jobb på gång till oss båda. Vi kommer att jobba undercover och med deadline... (inte vapenhandlare)

kuklarz

I sinom tid ska jag och Herr Tuttmassage spela paintball med alla hans blattepolare (när det passar pojkarna att samla sig och komma överens om en tid). Då blir det strida av. Herrn ska lära mig stridstekniker så att jag ska kunna ta livet av de allihop... Såg dock bilder på det fula blåställ man måste ha på sig under fighten men det är skitsamma så länge jag får spöa någon!

Jag vet att mina rubriker har syftat typ till 99,2 % på det manliga könet de senaste dagarna, men det råkar bara bli så att alla roliga citat eller händelser har involverat dessa ord. Så lev med det.

hello stupid


kossan med det enorma gogoplexet

Psykolog sökes.

Jag har tänkt vidga mina vyer och jämte begravningsbyråplanerna starta ett psykiatriimperium, så därför behöver jag nu en psykolog. Gärna med stor erfarenhet av poriomani och/eller logomani.  Du ska vara flexibel och redo att jobba överallt i världen. Dina kunskaper i språk värderas högt och ett krav är att Du behärskar engelska och franska men gärna också ryska, kinesiska/japanska eller spanska. Utseendet spelar väldigt liten roll, men Du ska helst vara man. Runt 192 cm lång. Mörkt hår. Absolut perfekt kropp. Välvårdade händer och tight rumpa. Du pratar endast när Du blivit tilltalad eller då jag behöver bli rättad.

Jobbet kommer att innebära mycket stress och kanske också smärta, så ett starkt psyke är ett måste. Vill bara tillägga att de uppgifter Du kommer att ha hand om absolut inte får föras vidare eller avslöjas för utomstående och att jag tyvärr inte kan garantera Din säkerhet i alla situationer. Men det är sådant vi får ta när det kommer till den stunden.

Om Du känner att det här verkar vara något för Dig så tveka inte att höra av Dig till oss. Jag och Colamannen behöver just Dig!

kukritning eller matte

Varför kan inte alla affärer tillverka just den jacka jag vill ha? Har nog aldrig varit i så många klädaffärer på samma dag någon gång. Jo kanske då jag förr i tiden var ung och dum och frivilligt följde med Fru på en shoppingrunda... Det var igår det. Idag regnar det! SÅ mysigt. Fattas bara lite åska så blir min dag perfekt. Älskar regn, för då kan jag vandra runt i gummistövlar utan att alla ska glo sönder mig. Världen är allt bra konstig. Hade en skitsjuk dröm inatt där jag med tre följeslagare sprang runt i ett kinesiskt varuhus och letade efter en toalett. Hittade en begravningsavdelning med snuskigt billiga och FULA gravprydnader (samt en gammal kremerad klasskamrat), åkte rutschkanna i  en rulltrappa full med tyska gamlingturister och så försökte jag läsa kinesiska kartor på svenska. Hittade en jävligt äcklig toalett på en rysk restaurang där jag sprang om en hora för att sno det första lediga båset. Golvet därinne var täckt av bajs och toan var vattenfylld ända upp till kanten. Men vad gör man inte när man måste. Efter att jag kommit ut från båset stod en av mina följeslagare där. Hon var halvt norsk/ryss. Hon såg helt apatisk ut och pekade på sina rosa byxor och började sjunga en jättesorglig sång om sina fattiga föräldrar. Jävligt tragiskt var det iaf. Sen vaknade jag med jobbigt svullna ögon OCH med en fundering om Herr Tuttis ännu hade stigit upp. Men det skulle ju vara lika troligt som att den heliga pälsbollen kunde flyga.

stackarn har pungvärk

Blogg är tråkigt när ingen ger respons på det jag skriver. Blir så jävla rastlös att jag inte kan sitta ner och skriva heller. Får bara städryck i tid och otid TROTS att jag inte går på medicin... Vilket egentligen är bra då städa är det mest avkopplande och underbaraste som finns. Älskar lukten av rent. Men jag hatar den rastlösa känslan som kommer med mina städryck. Tröttnar på precis allt så fort. Jag vill riva ner tapeterna och måla om, även fast väggarna redan är så otroligt perfekta. Vill radera denna helvetesblogg bara för att jag har tröttnat på designen. Kanske dags att ändra den men det tar sån tid... Och efter att ha haft orange hår så blir mitt nu bruna krull bara mer och mer TRÅK. Även fast det bara gått typ två dagar sen jag färgade det. SÅ RASTLÖS.

Nu blev det jävligt gnälligt där. Men jag har varit en gnällkärring idag, enligt Herr Tuttmassage (namnet Arlanda har jag också tröttnat på), så varför inte gnälla lite mer här. Har ju ingen stackare att ventilera mig hos ändå, förutom den heliga pälsbollen av Tanzania och han är inte mycket till sällskap just nu.

Sen ska jag introducera en ny människa här. Jag tyckte att han skulle hetta Pille-Pjär men det blev tydligen för mycket liten kuk-varning så jag fick ändra hans namn till det mindre glamorösa Colamannen. Iaf. Colamannen och jag har stora planer på att ta över den undre världen i främst Ryssland och USA. Jag som tänkt satsa på en verksamhet inom begravningsbranschen behöver ju någon som fixar ett regelbundet kundflöde åt mig. Colamannen, som hade planer på en karriär inom göra-sig-av-med-människor-branschen erbjöd då sina tjänster. Därför tänker vi nu slå våra påsar ihop och tjäna stålar. Helt lagligt såklart.

Gå och dö eller skriv en kommentar. Ha en bra dag!

RSS 2.0