inte hans mamma

Jag har blivit så snäll och trevlig på sista tiden. Helt sjukt. Men kanske bra. Kommer dock inte att förlora det brutala. Lovar Pungo... Såg den nya Bond-filmen igår. Skitbra början men resten av filmen var faktiskt rätt platt. Hade iaf kul med Actionkärringen som sällskap. Och all den förbannade snön, som vi har skottat arslet av oss för, är utmärkt att sladda runt i. På vår nattliga cruisingrunda innan läggdags igår blev vi faktiskt stoppade av farbror polisen. Som tur var kom civilbilen precis efter att vi sladdat ut från en parkering. De var inte så diskreta heller och vände på vägen för att vänta in oss. Konstigt nog stoppade de oss för att de blev så förundrade över Actionkärringens blingbling-fälgar. De kan inte ha mycket att göra de stackarna. Men det var nog de första trevliga poliserna jag stött ihop med ändå.

matobobo

Äntligen är veckan över! Nu ska jag ta det lugnt några timmar innan Actionkärringen plockar upp mig i sin "pimpade" bil. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Upptäckte idag att jag måste köpa en ny mobil. Min laddare och telefon verkar inte vilja fungera med varandra, och en oladdad telefon gör ju inte mycket nytta. Så när lönen kommer blir det en ny. Måste också börja packa då det snart är dags för flytt. Knappt en månad kvar. Usch, tiden går så fort.

OCH fick igår reda på att lilla Toarulle ska resa bort... En evighet innan jag får träffa honom igen. Kommer att sakna dig ditt CP.

bara ord

Fan vad jag är rastlös och uttråkad. Kan inte skriva en bra text heller. Borde fixa lunch. Pratar med Herr Tuttis just nu. Och snart bär det av till jobbet. Har ingen lust alls. Skulle hellre träffa Actionkärringen. Eller Herr Tuttis. Eller Fru. Kära Fru. 

Saknar dig så mycket. Vill att allt ska vara som förut.
Vet inte ens vad jag ska säga till dig längre.
Allt blir bara så fel. Jag menade inte att göra någon illa.
Allra minst dig. Du är den som funnits där. Alltid funnits där.
Är så ledsen för allt.

kärlek

Jag vill bara dö.
Det är smärtsamt. Det är fel. Det är helt underbart. Det är så jävla bra. Men det är FEL.
  


shake your ass


RSS 2.0