nöff nöff

Nu var det dags för min kära dator att krångla igen... Alla bildmappar hänger sig eller visar inte bilderna. Jag blir så utomordentligt glad när sånt händer.

Så i lördags. Det blev ju inte som vi hade tänkt oss. Streetracet var planerat och folk hade fått reda på var det skulle hållas flera veckor innan. Jävla puckade arrangörer. Om de lägger ut sånt på internet så lär ju polishelvetet få reda på det. Kort sagt, det blev inget streetrace. Iaf inte med publik. Puckona åkte iväg och gjorde upp om det själva istället. Så då var den natten förstörd. Istället fick vi agera fyllechaffis åt Pingvins vän som var hungrig och skulle till Donken för att ha vad som helst förutom det som man fiser av.
 


jucket

Äntligen helg och sovmorgon. Skönt att få sova länge då Actionkärringen annars går upp 05.30. Inte mycket har hänt idag. Herr Blå kom över på eftermiddagen för att agera sällskap och berätta om sina nattliga äventyr med polisen och diverse snorungar som borde ha mycket stryk. Vi halvtittade på Superhjältarna och klappade lite på Den Heliga Pälsbollen. Pingvin hörde av sig för en lekstund så vi bestämde oss för att möta upp honom i centrum för biljard. Men det visade sig att biljardhallen var översållad av raggarsluskar så vi fick promenera till en annan hall. Det blev många missar och även en del luftburna bollar men vi klarade oss dock utan värre skador.

Nu väntar jag bara på männen som skulle agera privatchaufförer åt Pingvin och hans bihang, sedan bär det av ut på streetrace!


jordens undergång uppskjuten

Eftersom att min far har inköpt en ny bil har Actionkärringen genom en iöverlag bra deal övertagit hans gamla. Och i den dealen inkluderades det inte bara ett fordon utan också en hel del skit. Ja, det mesta var ju saker som behövdes till bilen (läs behövdes för 20 år sedan), som olja, typ 5 par trasiga arbetshandskar, flera förpackningar torra torkarblad, en gammal rostig såg. Trevligt att få i benet vid en inbromsning liksom. Men seriöst, saker till bilen ska inte ligga i bilen och skräpa, som det gör nu. Bilen ska var tom. AK:n är rätt renlig av sig så jag hoppas att det kastas ut. Eller iaf läggs ner i källarförrådet. Där det sen kan kastas ut. Av mig. Men bland all bråten var  det en sak som förvånade mig. Ja, förvånade mig mer. En sån här. Och då kan jag ju säga på en gång att min familj INTE är muslimer.

Efter lite urrensning i bilen skulle vi äta middag med Herr Blå och Biff. AK:n hotade först med att ha på sig sin nya huvudbonad men så blev det såklart inte och vi vandrade alla lyckliga ner mot centrum. Väl på kinarestaurangen åt vi friterade djur tills vi höll på att spricka. Bredvid Herr Blå satt det rör där de forslade diverse hundar och katter på väg till fritösen. Hade varit klart mer sanitärt om det hade suttit utom synhåll för matgästerna, men oss störde det inte.

När vi senare på kvällen skulle sova var jag helt säker på att jorden skulle gå under just denna natt. Jag såg kometen eller meteoriten eller vad fan det var komma mot jorden. Men den försvann bakom en stolpe innan den fortsatte åt höger, det vill säga västerut. Jag följde dennes väg tills AK:n drog ner rullgardinen. Då fick jag gissa hur nära jorden den var, minuterna gick sakta och jag kunde inte ligga still. Viskade till AK:n att jag älskade honom så mycket. Han blev lite sur när jag praktiskt taget sa farväl för sista gången. Han är fortfarande tjurig. Män...

skendräktig

Igårnatt var det stört omöjligt att sova. Kärringen ovanför hade tantparty eller nåt och förde ett herrans oväsen. Det lät som att de lekte hela havet stormar. Vi hade tur att taket höll med tanke på vikten på kärringar i dessa tider. Och sen när jag nästan lyckats ignorera oljudet så small det utanför. När man bor i såna här osäkra områden så får man väl räkna med ett par gängbråk i månaden med dödlig utgång men kan de inte då hålla sina pistoldueller under dagtid så att man kan få en god natts sömn? Ungdomar...

Nu ska jag på shoppingtur med min far och försöka tjata åt mig lite extra kosing till en hundvalp. Vi måste ju ha en vakthund som kan hålla alla tjuvar och banditer borta om nätterna. Helst en kamphund, men man kan ju inte få allt. Kanske får nöja oss med en skräckinjagande fluffpudel.

då går jag ner i min källare

Och så var det återigen måndag. Denna helvetesdag på jorden. (Tillsammans med söndagar..)

Helgen flöt på utan några missöden. Fredagskvällen spenderades i Actionkärringens bil. Vi åkte över halva stan för att hämta upp en man vi kan kalla Pingvin. Han hade ganska stora problem med att lyfta arslet från ett pokerspel så vi fick vänta ett tag innan vi kom iväg. Men såklart inte förräns han hade plockat med sig lite sprit och herrskapet rökt varsin cigarett. Tycker inte om att AK:n röker men jag är inte någons morsa så tänker inte gnälla om det mer. Vi begav oss, med Pingvin, ner i centrum för att hitta vår näste passagerare. Biff. Han satt i sin ensamhet på en stol utanför krogen. Vi gjorde honom sällskap då Pingvin ville ha krogsprit och Biff öl. Jag som trodde att vi bara skulle ut för att race:a hade inte precis tagit på mig kläder för en fredagskväll så kände mig oerhört sunkig där ett tag...

När det inte kunnat bli roligare dyker en blottare upp bakom ett backkrön! Men nej, det var ingen blottare, bara Herr Blå som hade köpt en blottarrock. Han tog en stol och satte sig ute i gatan för att göra oss sällskap. När vi suttit där och gnällt på övningskörare och poliser så bestämde vi oss för att åka vidare. Så fem personer trycker sig in i AK:ns inte allt för stora bil. Med 3 fullvuxna män på över 300 kg(tillsammans) i baksätet så tyckte jag lite synd om bilen. Men den rullade ju fortfarande. Så blev det allsång och fortsatt spritdrickande i några timmar innan det bar av hem för att sova.

Och nu när det är måndag känns det plötsligt som att jag har väldigt mycket att göra, måste städa, men jag är så jävla trött på min dammsugare som liksom min dator tycks hata mig. Iofs har datorn hållit sig lugn i några månader men den är otroligt oberäknelig. Skulle fixat en ny dammsugare från IKEA men inte fan håller det varuhuset vad de lovar. Får väl ta och stå ut med åbäket iaf en dag till...


givakt

Hej. Nu är jag tillbaka igen. Hade inte tänkt fortsätta med bloggen men jag har saknat att skriva ner alla sjuka saker som händer. Både de verkliga och de som pågår i mitt huvud. Jag ber om ursäkt nu om mina texter inte är så bra skrivna då jag inte skrivit på länge, men det blir nog bättre med tiden. Vi börjar med det som känns som de största sakerna och förändringarna i mitt liv just nu.

Utflugen. Jag har flyttat hemifrån på riktigt. Hade det iofs också innan jag slutade skriva i vintras, men det räknades inte, för det var inte min lägenhet. Jag bor nu med Actionkärringen i en fin och stor lägenhet där vi kan ha det som vi vill.

* Mentala framsteg. På något sätt tror jag att min hjärna har vuxit upp. Allt som har hänt de senaste månaderna har fått mig att förstå vad som är värdefullt och vad som förstör mig. Och framförallt att det faktiskt går att lita på folk. Att alla inte är jävla miffon.

* Språkliga framsteg. Min ryska har förbättrats oerhört fort! Jag har varit pisseg och verkligen inte tagit tag i mina studier. Men med hjälp av åtskilliga timmars träning och en ryss med stort tålamod så går det åt rätt håll.

* Hemmafru på G. För första gången i mitt liv kan jag bestämma över städning och sånt själv. Jag får ofta en "är du dum eller?"-blick när jag säger att jag tycker om att städa. Men det skiter jag fullständigt i. Jag funkar verkligen inte mentalt om det är saker överallt och massa smuts. Så det här är rena himmelriket för mig! Och Actionkärringen klagar inte över att han får tvätten tvättad och lägenheten städad...

Så. Det där får räcka. Jag har en tvättid klockan 17 och maten ska stå på bordet när AK:n kommer hem.

RSS 2.0