skitvatten

Herr Tuttmassage tror att jag dricker ur vattenpölar för att jag är för snål för att betala för vattnet... Vilket jävla påhopp! Jag betalar väl när jag har råd.

hem ljuva hem

Äntligen sitter jag här vid dig! Har saknat våra kvällar och nätter tillsammans och jag hoppas att det är slut med bus och djävulskap nu. Du vet väl att det är väldigt lätt att hitta en ny om det skulle behövas? Bra. Så ta och passa dig min kära lilla dator. Du är inte odödlig...

who put the goat in there??

Beskåda denna heta dans...


mariekex är fan hög status

Oj vilken MATCH, det inte blev... Mr Pottsork har mycket att träna på, speciellt när det kommer till fjollsvängarna. Här lär man sig inte av sina misstag. Full fart och bromsa när? Jo efteråt. Fick sen reda på att han ALDRIG, trots mina och Röven Runars ständiga kommentarer om dessa herrar, har träffat Polluxarna öga mot öga. Trodde att man borde ha bättre koll på sina kompanjoner och landsbröder men nej, inte Mr Pottsork, som för övrigt också går under namnet Ryssen.

Och på tal om ingenting så börjar jag starkt tro att min dator hatar mig, men tydligen så går Ryssen bra!! Förrädare... Ååh ska ignorera maskinen ett tag så kanske den förstår hur mycket jag verkligen betyder. Ska istället möta upp med någon som jag tror uppskattar mig lite mer. Herr Tuttmassage! På återseende alla fotbollsnördar.

spö, spö, spö mr pottsork

Nu finns inte Polluxarna där för att skydda dig... BE AFRAID.jaha?

Seriöst nu börjar jag bli irriterad. I natt kunde jag INTE sova. Jag tror att de testade nån ny kärnvapenbomb eller nåt för jävlar vad det smällde! Inte ens min ögonbindel skymde det starka ljuset... Har inte hört av Kapten Slusk på länge men tror att han kan sitta på en båt mellan Japan och Australien. Röven Runar har inte heller hört av sig och börjar tro att hon har hittat på nåt roligt. Inte ens CPts ånger kunde få mig på bra humör efter den här natten... Ja, det blir till att städa städa städa ikväll. Trött men måste ju piggna till lite innan jag kan sova igen. Får se om de lugnat sig med bomberna då.


dubbelt budskap

Du och jag kommer inte överrens. Du hatar de, du hatar mig. Jag ser upp till dig. Vill vara som du. Vill vara du. Ibland kan jag inte skilja på oss. Ibland tar du över. Styr mig. Men det är alltför sällan... Du gör det lättare att bara vara. Kom.. Snälla.

sexiga hängslen

Det jag vill börja med idag är att presentera en person som står mig nära, vi kan kalla det medbrottsling. Röven Runar. Röven Runar är en kvinna (kvinnor kan väl heta Runar?). Denna person är ungefär lika sjuk som jag och lika skyldig till de konstigaste sakerna som skrivs här.

Sedan måste jag berätta att jag idag såg en av mina nya potentiella grannar! Och jag kan ju genast säga att det inte var något att hänga i julgranen... Men jag kan iaf, enligt min mormor, skatta mig lycklig att huset ligger såpass nära gatan att jag kan kasta gatsten på förbipasserande bilar. Jag kom då med förslaget ÄGG istället men nejnej, gatstenar skulle det vara.

Mormor ÄR brutalare än mig.damm, bajs eller bara terrorist?

Finns det nåt som heter bajsceller eller är det bara inbillning? När man fjärtar liksom... Kommer det inte lite bajsceller då? Neeej det gör det nog inte... De kan nog inte fylla ett rum iaf, som damm kan när man inte städat på länge. Speciellt i källarlägenheter där golvet får se ljuset kanske 4 ggr om året... Och då endast 1 sekund. Damm förresten är livsfarligt att få in under sängen. För den som inte vet så huserar Usama bin Ladin och Saddams ande under min säng. Där organiserar de sina arméer och har träningsläger var femte månad. Om det inte vore för Kapten Slusk och hans sibiriska kontakter så hade jag aldrig fått tillstånd att ens vistas i mitt rum, men nu sitter jag på denna hemliga bas och avlyssnar dödligt farlig information...

I only want what I can't have

Nu passar det att komma. Du vill ha min hjälp? Nej, jag vet inte längre om jag vill hjälpa dig. Men jag klarar inte av att släppa dig heller. Du säger att du saknar mig. Men är det på samma sätt som jag saknar dig? Skulle inte tro det. Ändå kan jag inte sluta hoppas. Varför är jag så dum.

kärlek är en lek som leder till svek

Saknar dig just nu. Det vi hade tillsammans. Alla fina minnen.

Saknar faktiskt våra bråk också. Vill bara ha dig här.


RSS 2.0