ludvika calling

Idag fick jag en bebis. En fågelbebis. Den är jättesöt. Dock blind. Och skadad. Tror den har brutit ena benet. Därför håller jag på och räddar den (för jag kan sådant?). Den kan ju inte bara ligga och självdö. Och lyssna på det här, en fågelunge ska ha mat var 15:e minut under dagtid. Nej, jag visste det inte heller. Nu ska här plockas mask!skeppet sjunker, mamma dör

Jag kommer ihåg en natt för länge sedan då jag och Pungo låg på en kulle i Båtparken och blickade upp mot himlen. Är rätt säker på att det var natt för himlen var så mörk. Vi ville i alla fall bort härifrån och vi var nästintill självmordsbenägna. Det kanske var därför vi kom på den puckade idén att anmäla oss som frivilliga till att åka upp i rymden bara för att se vad som skulle hända om man lyckades komma igenom ett svart hål levande. Det är ju bara det att det inte går. Du dör om du ens åker i närheten av ett svart hål. Du och dina atomer dras isär tills varenda millimeter av din kropp är puts väck. Och det verkar ju väldigt frestande att prova något sådant. Ett fint minne var det i alla fall och just då lät nog hela idén väldigt logisk...

kom genast hit

Herr Tuttmassage! Jag har fixat filmen nu!!!!
Morgan Pålssons äventyr ska också bli dina äventyr.

vi har inte druckit, det var sängen som gick sönder

Kamel. Vem kan säga vad den har haft för liv? Kan jag sälja min fru för en kamel? Nej, minst 20 kameler. Men hur ska jag få hem de? Diskuterade faktiskt med min fru om att starta en kameluppfödning och vi kom fram till att det var lättast att frakta sperma och sedan avla på EN kamel hemma i Sverige. Då blir det ju iofs rätt mycket inavel... Om vi köper en kamel från ett land nära Sverige då? Så att man kan köra den hem med bil. En kamel från Norge, en från Danmark och en från Finland. Där har vi 4. Det borde ju räcka till en liten uppfödning. Sen kan man åka till Saudiarabien och köpa lite sperma därifrån också. Och när vi väl kommer hem och har landat på Arlanda stöter vi ihop med en bonde från Tyskland som precis ska sälja sina 10 kameler till vrakpris eftersom han har konverterat till buddhismen och ska panikflytta till Asien för att komma närmare sin mentor och hemliga älskare Arsil. Han tipsar också om en man i Afghanistan som har en herrkamel som producerar gudomlig sperma. Genast har vi den största kameluppfödningen i världen och ALLA vänder sig till oss när de har planer på att skaffa en kamel. Herre min gud vad vi skulle tjäna kosing på dessa djur! FRU nu är det dags att planera för kamelspermaköp i Turkland!

the mojo is gone

Lilla (eller rätt stora) Toarulle har fått sin racerbil stulen. Tyckte lite synd om honom tills han berättade att han inte hade någon försäkring på den. Rätt dumt eller vad?


korvglass

Fick en karta av Herr Tuttmassage idag. Skulle möta honom i hans del av stan. Var helt lost när jag fick se den men såklart så har man ju bra lokalsinne så det gick utan svordomar och besök på okända bakgator! Var tvungen att åka genom våldtäktsskogen men där fanns ingen läskig gubbe som tänkte hoppa på mig. Trodde att det var exakt den tiden då de tog sitt lunchknull men jag var nog lite sent ute för det... 


Min tvillingbroder. (speciellt flinet, eller hur Herr Tuttmassage?)


100 kronor för 30 minuters blås

Ge mig en uppstoppad insekt nu! Min vägg är så tom...

the it crab

Det är för jävla varmt för att skriva idag. Önskar att jag satt på Sydpolen med Kapten Slusk och gänget. Undrar så vad som har hänt med honom. Kanske dags att planera begravning...

Och min resa med Röven Runar, som är min FRU, närmar sig i snabb takt! Om exakt 14 dagar har vi anlänt till Turkland där vi ska göra våran stackars turkstad osäker... Eller iaf göra invånarna ordentligt mentalt sjuka med våra skratt.

Alltså SMEKMÅNAD 14 dagar kvar.


just freakin


stolt raplärare

Jag: Ursäkta sa du nåt
Herr Tuttmassage: Jag rapade
Jag: Jag tyckte jag hörde nåt (med ett stort leende på läpparna)

Mästaren har gjort det igen.

hypnotiserande arsle

Ikväll och nu inatt har Herr Tuttmassage gjort mig sällskap. Vi gick en lång och väldigt utdragen promenad då Herr Tuttmassage fortfarande känner av den elakartade sjukdomen. Världens sötaste katt mötte oss på ett fält och den såg ut som Jultomten med en liten vit svanstipp. Annars har kvällen varit mest flum då Herr Tuttmassage (som för övrigt ligger i samma flumklass som mig) bara svamlat och tjatat om sin jävla rödskäggiga vikingasläkt från förra millenniet.


my bitch

Toarulle: Kom
Jag: Va
Toarulle: Kom
Jag: Mm visst
Toarulle: Kom då
Jag: Mm på väg, ska bara be min betjänt köra fram bilen

Jävla pucko.

turkland vs skogarna

Nu har Mr Pottsork blivit skvatt galen. Vem vandrar hellre i svenska skogar framför en resa till Turkland?? Och väl i detta land så får han umgås med mig och Röven Runar hur mycket han vill. Han måste tydligen överväga alternativen. Karln har fått solsting.


satan, vilken ful hund

Jag och Herr Tuttmassage har tillbringat dagen i allas våran Fyllepark. Denna gång med både fyllon och poliser (eller poluser som Röven Runar skulle ha kallat dem). Även lite random förvirrade människor som konverserade med sig själva. Och där passar också jag in. Men vad gör man inte när lägenheten är tom och man bara MÅSTE prata av sig. Det blir ju iaf inga jobbiga svar. Nu ska jag ut igen för att lyssna på vad Röven Runar har för viktiga saker att dela med sig av.

oh no


kom hit så ska jag sticka kniven i dig

Den jag älskade mest är borta. Vad fan har jag gjort? Du betydde allt för mig. Jag har slagit sönder ditt hjärta med den största hammaren jag kunde hitta. Dränkt din kropp i smärta. Varför gör jag alltid såhär? Du var min bästa vän. Jag trodde att vi alltid skulle finnas där för varandra. Du fanns alltid där för mig. Men vart var jag de gångerna du behövde mig? 

Det känns fortfarande som att allt bara är en mardröm. Att jag vandrar i dimma. Men så är det inte. Du är borta. För alltid.

sasha chernyi

Immortality
Immortality? For you two-legged moles,
Who aren't worthy of even a day on earth?
Perhaps - after feeling deeply offended -
Lizards, toads, and worms will want the same...

Petty bourgeois with wings! Gingerbread and cakes!
They gorged themselves for half a century and now the want eternity...
Not a bad trade. "Show mercy and generosity!"
Give slaves license for eternity.

They're the wardens of their own earthy prison,
Gnawing at each other in their tiny holes,
Stealing psalms from the prophets
To mutter in their temples once a week...

To us, the sighted, it's eternal grief,
But for them, the blind, even Bengals are reliable,
Gold tinsel shines in the distance,
And wedding gowns are guaranteed!

Don't beg! The Lord is wise and strict;
Earthly days are wretched and artless,
The Lord will not release you - on the threshold,
You will all rot like carrion in the street.


beliy plaschik


ciao bella

Herr Tuttmassage har en sån jävla attityd mot reggae. Och mig. Jag fattar inte varför. Jag är en slampa för att jag vill ha smisk, en bananuppskattande apa för att jag tycker om kuk, och tydligen en bitch för att jag äter mat som han inte får äta.


myggsafari

Återigen bilrally på semestern! Denna gång hade vi dock ingen färja att passa men det är alltid roligare när det går fort... Väldigt kul att få träffa en person som man inte sett så mycket de senaste åren. Hade varit ännu roligare om dennes son hade hunnit dit innan det var dags att åka hem. Men är man seg på att köra så är man. Perfekt väder, jättemysigt hus, otroligt fint vatten och massor med god mat! Jag trivdes verkligen där. Men lite ödsligt låg det faktiskt. Iofs gränsade tomten till en järnväg där det rusade förbi flera tåg i timmen, men det vande man sig snabbt med. Dasset var helt okej, lite dinglande med benen hör väl bara till. Och eftersom att jag ännu en gång delade rum med den snarkande typen så fick jag inte mycket sömn... Enda stunden jag sov riktigt bra var när han drog ut för att pissa tidigt imorse. Aldrig mer säger jag bara. Aldrig mer.
det luktar skog

Nu försvinner jag två dagar igen. Ännu en liten minisemester men den här gången innanför Sveriges gränser. Ut i ödemarken ska jag. Till dass och myggor. Får väl se om jag kommer tillbaka levande OCH med bildbevis! (Lite Blair Witch Project över det hela kanske...)

din lilla apa

Vill bara ligga där med dig. Känna gräset under mina fötter. Se molnen blåsa förbi. Ditt huvud på min mage. Låt det vara för evigt.svarta sår

Mardrömmen kom tillbaka framför mina ögon. De där hemska ljuden. De halvkvävda rösterna som hördes från nedre våningen. Smällarna. Sen skrik. Gråt. Panik. Jag kröp ihop i sängen och höll för mitt ansikte, mina öron. Stängde ute världen. Men jag vågade inte försvinna. Inte helt. Tänk om det skulle hända något. Tänk om det sen var min tur. Jag öppnade ögonen. Lyssnade. Om det blev tyst kanske hon var död. Han kanske hade dödat henne den här gången. Jag vågade aldrig somna. Jag kunde det inte heller. De hemska skriken höll mig vaken. Saker flög. Gick sönder. Tårar. Varför? Jag ville bara slappna av. En enda gång. Min kropp var alltid beredd på det. Det är den fortfarande. Det var den idag. Jag klarar inte av att höra det igen. Det har förstört mig.

om också du vill överleva

Då jag och Röven Runar ska ut och åka flygmaskin inom en snar framtid så ville jag se hur fint vårat färdmedel var. Det såg helt okej ut. Tills jag fick se en bild på exakt samma flyg, exakt samma flygbolag, som kraschat. Planet var förstört. Jag har aldrig varit flygrädd eller ens brytt mig om att det finns en liten chans till att man kan krascha, även om jag alltid undrat hur det skulle kännas, men nu blev jag lite osäker. På samma sida där jag hittade bilden fanns också en flera punkter lång beskrivning på hur man bäst överlever en flygkrasch. Och jag KOMMER att sitta och memorera detta dokument. Det kan jag lova. För fan att jag ska vara den första ut.

död kontakt

Jag vet att mitt tålamod inte är det bästa. Det har det aldrig varit. Jag har med ett sammanbitet flin döljt min ilska tills det bara inte går längre. Just nu är jag arg. Och något annat. Inte ledsen. Inte tjurig. Tom? Hur länge kan man gå runt med ett tomt psyke innan det börjar tära på något viktigt. Det känns som att jag snart har nått gränsen för det. Allt och alla verkar vilja få mig att släppa på den sista gnutta självbehärskning jag har kvar.

träningsvärk och sjukhusångest

Jag är trött. Har inte lust att besöka ett sjukhus. Har ONT i mitt arsle, armar och rygg. Har förstört alla mina naglar. Borde städa. Orkar inte. Är jag sjuk? Hoppas inte det. Då jävlar är det kört. Åh, HORA.någon att gosa med


Riktigt mysig hund va?


vad hände med bananen?

Ja, vad hände med bananen? Den fanns där hela tiden! Och ett evinnerligt tjat om ett ytterligare bildäck gör inte att det också finns ett. För det gjorde det inte. Vi var bara helt efter. Som vanligt alltså. OCH Toarulle finns även i rysk version! Såg honom på färjan tillsammans med en svensk/rysk/finsk (?) ful snubbe som hade stora problem med att förstå vad ordet reserverat betyder. Och på tal om Toarulle, du är verkligen CP. Motorväg i all ära, men låt mig fan ha på mig kläder som sitter fast i vinddrag så att inte alla semesterfirare behöver sitta och stirra på min nakna rygg för att det går FÖR fort. Eller det kan aldrig gå för fort för mig, men för fort för mina kläder.

Min lilla "semester" var dock helt okej. Ganska stressigt, men okej. Vi hann med både minigolf och bilrace. Racet var nog roligast. Jag hade ju en tågtid att passa igår eftermiddag. Därför hade vi (läs jag) beslutat oss för att ta färjan hem som gick 07.30. När vi i frustration över dödtiden suttit och spelat poker i över 20 minuter i en bil fullastad med sprit, och vi borde ha fått köra på båthelvetet 20 minuter tidigare förstod vi att något inte stod rätt till. Jag konstaterade flera gånger att det inte kom någon rök ur de stora skorstenarna längst upp, som brukar vara ett tecken på att saken är igång, och 20 minuter senare fick jag det bekräftat av en man i bilen framför. Båten startade inte. De visste inte när den skulle göra det heller. Och jag vet inte om den gjorde det alls. För vi drog. Fort som satan. Till den andra ENDA båten som skulle avgå i tid så att jag skulle hinna med mitt tåg. Och herre min gud vilket race det blev. Ingen höll vare sig 50, 70 eller 90 och på denna 3 mil långa sträcka gick det inte under 100 en enda gång. Alla ville ju med båten så det var först till kvarn... Men vi hann! Tack vare en vansinnighetskörning.


Och det här är lite av det som jag sysslade med på min semesternatt.

Jag sätter mig upp och ruskar på *s täcke.
Jag:
Hallå nu får du gå in och lägga dig vid **. Du har snarkat konstant i en timme och jag kan inte sova. Klockan är över ett.
Han vänder sig mumlande om.
Jag:
Hallå? Hallå?! HALLÅ?!?!
Han: Det är ingen fara CYKA.
Jag: Nehe.
Jag lägger mig ner igen.

Tänk vad mycket man får gjort i huvudet när man inte kan sova. Vilka onödiga saker man planerar. Som vad man ska ha på sig dagen efter, eller stängde man verkligen av spisen hemma i Sverige? Borde jag kolla en gång till så att det inte ligger en tvestjärt under kudden och hörde jag verkligen röster från dammsugaren?


En sista grej bara, ett råd, och jag uppmanar er alla att lyda det...

Rapa aldrig i en mc-hjälm.


motorhaveri

Jag har befunnit mig långt från Sveriges civilisation, utan dator och tv, ingen mataffär med normala öppettider och ett ständigt rännande med ölburkar. Färjor som inte tycker att tid spelar någon roll, kanske startar de inte ens. Vem fan har hört om en båtjävel som inte startat? Funkar det inte att bara dra i snöret? Jag är så less på de. Och alla kärringar. Mest kärringarna tror jag. Om man kör i 130 (på en 90-väg) och blir omkörd av en kärring är det väl ändå nåt som är fel. Och inte är det på mig.

Nej nog med gnäll. Nu har jag ett tåg att passa och en träff med Toarulle! Mer detaljer om min härliga båt- och bilresa blir det i helgen.

30 år och 2 dagar

CP (heter för övrigt Toarulle de gånger vi är sams) har råkat illa ut, igen. Toarulle har för det mesta inte mycket i huvudet. Eller jo han kanske har för mycket i huvudet. Iaf. Han har väldigt svårt att sitta kvar på sin brumbrumcykel. Tycker synd om det lilla vett han förlorar varje gång han ramlar av och slår sig. MEN vad är Toarulles problem mot det som hände mig och Röven Runar idag!? Vi skulle ta en lång härlig promenad som vi brukar göra men som det var väldigt länge sen vi gjorde sist. Efter några hundra meter har både hennes och min ork försvunnit och vi måste sätta oss ner för att vila. Medans vi sitter där diskuterar vi sådant vi alltid pratar om. Bland annat snoppar. Vi kan säga att Röven Runar måste vara den smidigaste personen när det kommer till att öppna sin mun och säga de mest opassande sakerna vid helt fel tillfällen. Så hände också idag. En man cyklar förbi. Hon skriker snoppar. Mannen glor. Tjugo minuter går. Mannen kommer cyklande från andra hållet. Röven Runar förbereder sig för att återigen påbörja snoppkonversationen. Men hon blir tyst. Mannen saktar in. Han stannar. Han frågar om han får sätta sig ner. Nu är det kört. Vi sitter alltså och har en hetsig diskussion med denna man om att vi inte är så gamla som vi tror, att vi tydligen gillar att använda dildos, att hans kuk heter Brorsan, att jag var otrevlig mot honom för att min SKOSULA råkade vara vänd mot honom (arabidé) OCH det slutade med att den jäveln kastade sin helvetesölburk på marken. Män ÄR svin, gubbjävel.

herr tuttmassage going brevbärare

Han gjorde allt bra igen! Herr Tuttmassage kom över, efter många om och men. Ville dricka Coca Cola med honom men han höll på att duka under av en elakartad sjukdom så han skulle hem och ta det lugnt igen. Fick dock se honom i fem timmar. Önskar bara att han hade antagit förslaget om att ockupera mitt rum. Men nej. Människan har tydligen en egen vilja. Och han har saker att göra också. Skumma saker. Som att döda någon. Men han säger att det inte är något skumt. Som att döda någon. Det tror inte jag på.

"Somnade du.. :( eller ramlade du ur sängen? har du jätteont??"

Man känner sig så hjälplös ibland när man inte vet vad som drabbat den andra på msn....


bög in da box

Varsågod att bli lika äckligt hjärntvättad som jag är nu.det gör så ont

" A little bisque doll and a little rag doll
And a dolly imported from France
Were sitting one day on the shelf of the store
With a doll that could wind up and dance;
When all of a sudden the shopkeeper heard
A scream that rang out thro' the store,
And this was the plaint of the little bisque doll
That made such an awful uproar;


I've got a pain in my sawdust,
That's what's the matter with me;
Something is wrong with my little inside,
I'm just as sick as can be.
Don't let me faint, someone get me a fan,
Someone else run for the medicine man,
Ev'ryone hurry as fast as you can,
I've got a pain in my sawdust.


They took her away in a hospital van
And the whole town was filled with the blues,
For ev'ryone thought it was quite an odd thing,
And the papers all printed the news;
The surgeons looked wise and they all shook their heads
And asked her just where she was sick;
"I think it's 'appendisawdust'," she exclaimed,
"And won't you please do something quick?"


Oh, sad was the day for the little bisque doll,
For they cut all her stitches away,
And looked for the seat of the terrible ache;
"'Twas a delicate task," they all say,
For none of the surgeons had ever before
Performed on a dolly's inside,
They tried to restuff her but didn't know how,
And this was her wail as she died;


I've got a pain in my sawdust
That's what's the matter with me;
Something is wrong with my little inside,
I'm just as sick as can be.
Don't let me faint, someone get me a fan,
Someone else run for the medicine man,
Ev'ryone hurry as fast as you can,
I've got a pain in my sawdust. "


totalfnatt?

Tänk er att vakna till det här på morgonen...


jek jek du är död

Inatt drömde jag att någon sköt mig. Jag satt i baksätet på en körande cab när två killar hoppade in i den bakifrån och började skrika att de ville ha våra värdesaker. En av de hade en pistol som han riktade mot mig. Och tryckte av. Jag flög åt sidan och landade på sätet. Kulan hade gått in ovanför tinningen. Det gjorde inte ont. Konstigt nog gillade jag det. Jag ville vara skjuten.

käppar och rullatorer

Har tillbringat dagen bland pensionärer. Det är faktiskt väldigt intressant då de kan haspla ur sig de konstigaste sakerna. Var för något år sen på en pensionärsresa till Värmland. Och GUD vad de kärringarna kunde snacka skit! De grupperade sig bak i bussen (däribland satt min mormor) och började gnälla om allt möjligt som var fel på kärringarna längre fram i bussen... Visare kanske man blir med åren men inte försvinner den där lusten att gotta sig i andras olycka inte.


bebismentalitet

Du testar verkligen mitt tålamod nu. Varför ska alla killjävlar bli som snorungar så fort de inte får som de vill?! Om någon kille kan svara på det så snälla gör det. Fattar verkligen ingenting av er längre...

fylleparken nästa

Eftersom det har varit så OTROLIGT fint väder idag så har jag suttit inne hela eftermiddagen. Mitt rum är inihelvete varmt (med alla fönster och dörrar öppna) och jag önskar att jag hade en badbalja. Iofs finns det ett badkar två meter härifrån men vem orkar gå dit.

Har istället kommit på idén att besöka några ytligt bekanta ikväll. A-lagarna. De håller till i den ack så vackra fylleparken där jag och Röven Runar fått en inblick i deras liv och eviga vardag. Ska dra dit Herr Tuttmassage för ett möte. Behöver komma ut och lufta mig då både värmen och den ytterst olägligt placerade basen börjar ta kål på mig.


nåt du borde veta

Herr Tuttmassage checkar in och hälsar att kineserna gör de bästa räkorna.


brev över halva klotet

Idag möttes jag av ett spännande kuvert i brevlådan. Från Nya Zeeland! Var helt överlycklig och bombsäker på att det var ifrån Kapten Slusk som jag inte hört av på evigheter. Men min glädje blev kortvarig. När jag slitit upp brevet så fick jag se att det var det jävla personbevis jag beställde av skatteverket för tre veckor sedan! Skatteverket ligger i Sverige, jag bor i Sverige. Svårt att fatta? Varför skulle mina privata uppgifter fraktas till Nya Zeeland?! Såg sedan på baksidan av pappret konturerna av en adress som gick till Storbritannien (någon hade skickat det vidare dit). Mitt personbevis var tydligen intressant för britterna också...

skaka om mig

Nu när jag mest behöver dina känslor verkar du ha lämnat mig. Jag är inte stark nog utan dig. Du gör mig så kall. Hjälper mig genom det svåra. Jag ber om din hjälp fast du avskyr det. Gör mig kall igen.

rosa bil i öppna landskap

Röven Runar och jag har idag haft ett litet äventyr. Kommer dock aldrig att förstå vitsen med att besöka alla affärer tio gånger, ha sån beslutsångest på IKEA att man måste sätta sig ner, vila och komma på ännu fler alternativ till de två redan tvångsmässigt svåra valen man har OCH sen det här med att stoppa ljus i vaser?! Herre min gud det finns nåt som heter ljusstakar och det för ett ändamål.

RSS 2.0